Palm Springs īpašuma neparasta forma palielina tās vidusmēra dizainu

Tours: (July 2019)

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Jūlijs 2019).

Anonim

Losandželosā kā licencēts arhitekts un celtniecības hobijs, Pavlina un Kārters Viljamss ir pieraduši atrast potenciālu ilgstoši novārtā atstātās īpašībās. Abas pavada savas nedēļas nogales, lai atjaunotu atradumus, un atklājot dārgakmeņus, kas atrodas Coachella ielejā, kas nebija aizņemts gandrīz desmit gadu laikā, viņi nolēma atjaunināt to kā pagodinājumu gadsimta vidus gadsimta modernisma dizainam. Sākotnēji celta 1956. gadā, mājās ir pārsteidzošs skats uz tuksnesi un pievilcīgs domes papildinājums, par kuru pārapviens piekrita, bija tā vislielākā vērtība. Bet tam vajadzēja daudz darba. Pāris pavadīja vienu gadu izvilkšanu no paklāja un vinila linoleja un klauvē sienas, kas bloķēja tuksneša sauli no iekšpuses. Tad viņi deva domei nepieciešamo apdari, lai patiešām izceltu: mīkla ģeometriskos logos. "Būt šeit jūs tiešām nomierina un stimulē jūsu radošumu, " sacīja Pavlina Viljamsa. Un, lai gan duets jau strādā pie nākamā Palm Springs jauninājuma, viņa teica, ka šī atkārtoti iztēlota adrese joprojām ir viņas mīļākais darbs līdz šim.

Pirms renovācijas mājās netika demonstrētas tuksneša ainavas. Tagad, kad īpašumā ir 360 skats, viesi var izbaudīt ainavu, kurā atrodas zonas baltās vējdzirnavas no attāluma.

Trīsstūrveida un trapecveida formas logi ir izgatavoti pēc pasūtījuma no dažādiem zīmoliem, ieskaitot Jeld-Wen un Milgard.

Grīdas ir slīpēts betons. Lai mīkstinātu dzīvojamās istabas sajūtu, viņi ievietoja šo paklāju no CB2 centrā. Metāla un koka kāpnes ir no Fontanot.

Pāris krāsoja sienas un baltā krāsā no Sherwin Williams, lai akcentētu dabisko gaismu. Tas ļāva viņiem izrotāt ar rotaļām krāsām.

Izgatavojot māju, pāris koncentrējās uz gadsimta vidus mūsdienu gabalu, kas bija spilgti un jautri, daudz līdzīgi telpai. Virtuvei viņi iegādājās ierīces no Sears, jaucējkrāns no LightInTheBox, un sapāroja gabalus ar Ikea mēbelēm.

Māja bija neapstrādāta, kad Williams to nopirka. Izslēdzot māju līdz tā pamatnēm, piemēram, pētījuma ķieģeļu sienām, viņi varēja atklāt īpašuma vienkāršo skaistumu.

Lai arī māja tika uzcelta 1950. gados, dome netika pievienota tikai apmēram divus gadu desmitus vēlāk. Ārējais dārzs, kurā ir dažādas formas, palīdz apvienot divus arhitektūras laikus.

Dizainers Informatīvs Tours