Matthew un Reggie Deters Vai Vienorga pāris pastiprina to atjaunošana

Stāsti: (July 2019)

Alex Rodriguez Strikeouts Kill Yankees (Jūlijs 2019).

Anonim

Matthew un Reggie Deters pašfinansēja savu LA mājas atjaunošanu.

Nav parasts, ka pārim aprakstot laulību kā partnerību, bet Matthew Deters un Reggie Vinokur nav vidējās attiecības. Kad Deters apraksta viņu sapāšanos kā "perfektu tag komandu", viņam ir arī tas, ka viņi gatavojas atjaunot savu Losandželosas māju kopā.

"Viņa nāk klajā ar idejām, ko viņa grib, un pēc tam es galu galā padarīt stuff, " teica Deters.

Parka pāris atrodas West Adams īpašumā Losandželosas rietumos. Pāris šo 1924. gadu nopirka mājās, kad tā jau bija saņēmusi plašas renovācijas.

Krāpnieks ir celtnieks, kas meistarizē kokmateriālus un metina metālus pasūtījuma mēbelēs un priekšmetos, savukārt Vinokur ir mākslinieciskais vadītājs un dizainers, kurš vienmēr meklē iedvesmu grafiskām tēmām. Kad viņi sāka namu medības, viņi zināja, ka viņi vēlas palikt tuvu pludmalei un mākslas kopienai pilsētas Westside. Un, meklējot vairāk nekā gadu, Vinokur ieraudzīja šarmu 1924. gada spāņu stila mājās lielā daudzumā Rietumu Adamsā, apkārtnē, kas pazīstama ar savām vēsturiskajām īpašībām. Tas bija tālāk no okeāna, nekā Deters patika, bet iepriekšējās atjaunošanas palīdzēja pāris redzēt tā potenciālu. Viņi nopirka māju 2013. gadā, un pēc tam Vinokur sāka meklēt veidus, kā to personalizēt.

"Man, piemēram, ļauj viņai veto tiesības pār to, ko mēs darām, " atzīmēja Deters.

Viņi sāka mazu: Vinokur iemīlēja austi faktūru, ko viņa atrada dāņu krēsla sēdeklī, un Deters skatījās YouTube videoklipus, lai to atkal izveidotu vairākos gabalos visā to īpašumā. Bet drīz abi vienojās, ka trīs guļamistabu, 1530 kvadrātpēdu adreses viņiem bija pārāk lielas. Iepriekš viņi dzīvoja 400 kvadrātmetru studijā pēc tam, kad viņš bija nomaldījis Detersas darbnīcā ar saviem trim suņiem. Bet tas? Nu, tas arī varēja būt savrupmāja.

Pēc filmu skatīšanās YouTube videoklipi tika apdullināti uz šī krēsla.

Tomēr pāris palika radošs - varbūt viņi domāja, viņi varētu veidot nelielu papildinājumu Vinokura vecākiem vai nomniekiem. Kad viņi to uzmundrināja, viņi saprata, ka papildinājums patiesībā varētu būt viņu dzīves telpa, un tā vietā viņi varētu izīrēt savu sākotnējo māju. Tas ne tikai atrisināja viņu bažas par pārāk daudz kvadrātveida kadrus, bet deva viņiem audekls, lai radītu viņu ideālo māju. Vinokur devās izpētīt un nolēma, ka viņa gribēja sacensties ar Argentīnas dizainera Alejandro Sticotti darbu par neatlaidīgu vibe.

"Galvenais mājas, ko viņš uzcēla Argentīnā, ir koks, kas ir līdzīgs mūsu, tāpēc man bija milzīgs iedvesmas avots, " sacīja Vinokurs.

Atbildot uz Buenosairesas mājas bioloģisko dizainu, Vinokur, kuru mīlēja atļauju izsniegšanas process LA, bija grūti. Kā brīvdabas cilvēki, pāris vēlējās, lai dizains paliktu taisnīgi pret viņu dzīvesveidu: viszemākais "pazemīgs", pēc pāris. Bet, kad viņi vērsās pie arhitektūras studijas "Weather Projects", lai saņemtu palīdzību, viņi tika pakļauti citā virzienā.

Pāris sākotnējā dzīvojamā istaba ir minimāla un piepildīta ar gaismu. Pāris vienkārši dekorēja savu īpašumu, pirms pāriet uz ēkas papildinājumu.

Vīra un sievas komanda, kas ir arī pāriejas draugi, novirza papildu konstrukcijas virzību uz modernāku dizainu ar mazu nospiedumu. Atšķirībā no to oriģinālās mājas tradicionālās sejas, papildus ir industriāla ārpuse, kas izgatavota no vienkāršiem materiāliem, piemēram, Dienvidamerikas kumaru koka un lokšņu metāla.

Papildus tam plašajā apakšējā līmenī ir atvērts grīdas plāns ar virtuvi, kurā ir liela koka sala, ko uzbūvēja pāris draugs Charles Aguirre. Zemes līmenis atveras aizmugurē un klājā, izmantojot lielas bīdāmās stikla durvis. Augšpusē dabīgā gaisma no lieliem logiem aizpilda galveno guļamistabu, ko atdala siena no Vinokur nākotnes biroja.

Tas viss izskatīsies mierīgs, kad tas būs pabeigts, bet patiesībā papildinājums bija ar savu cīņu daļu. Pāris pats finansēja projektu, nevis iznāca aizdevumu, un tas noveda pie lēnākas, ar atalgojumu saistītās laika skalas, kas projektam bija jāpagarina divus gadus. Nemaz nerunājot, pāris arī vēlējās pabeigt dažādus projekta aspektus - un tam visam bija nepieciešams laiks mācīties.

Vinokur patīk izpētīt idejas par emuāriem un Pinterest. Tad Deters pamato to, ko viņa atrod.

"Es biju satraucis, ka cilvēki nolaidīs muguras, tas bija traks, " sacīja Vinokurs, kad viņa runāja par laiku, kad viņas vīrs un viņu draugi uzstādīja atbalsta stieni.

Vīnokurs galvenokārt bija atbildīgs par to, ka papildus tika iegūti ķermeņi, kas izrādījās nebeidzams, meklējot tikai pareizos. Viņa teica, ka arī Detersam bija vēlēšanās iemest dvieli un apmesties ar zemākām kvalitātes ķermeņiem, lai viņi varētu kustēties iekšā. Bet tad viņa atrada Avaa apaļo betona krānus ar Austrālijas Wood Melbourne. Uzkrītošā meistarība ar ķermeņa savienojumiem apvieno vannas istabas izlietni, dušu un melnās pennī flīzes. Gaidīšana bija tā vērts.

Varbūt tas pats varētu teikt par viņu īpašumu kopumā. Tagad pāris ir pateicīgs, ka māja padarīja savas attiecības spēcīgākas un pat nostiprinājusi draudzību, kas būvniecības laikā bija noderīga. Meklējot, izstrādājot, neveiksmīgi, sākot no sākuma - viss process bija aizraujošs projekts. Drīz tā tiks pabeigta un mēbelēta, un to divi savienotie jumti izskatīsies un izskatīsies kā kopīga vieta.

Tas ir ilgs laiks, un pāris vēlas, lai tas tiktu darīts, Vinokurs sacīja. Viņa vēlas atvērt stikla durvis un, visbeidzot, izbaudīt redzi, kad viņa un Deters pirmo reizi atklāja šo māju. Tas tikai nedaudz pārsniedza plānoto.

Pārbaudiet vēlreiz ar DecorativeHomeDecor, lai redzētu gatavo šīs mājas pievienošanu nākamajā stāstā. Pa to laiku skatieties augšupejošo renovācijas procesu.

Dizainers Informatīvs Stāsti