Ir grūti ticēt, ka šī vieglajā Berlīnes mājā patiesībā atrodas bēniņi

Tours: (July 2019)

Iepazīstieties — mormoņi! Filma, Full HD (Jūlijs 2019).

Anonim

Kad Polijas dizaina firma Loft Kolasinski saskārās ar ģimenes mājas veidošanu no stingra bēniņiem Berlīnes ēkā, komanda izvēlējās koncentrēties uz vienu nepieciešamo elementu - dabisko gaismu. Ņemot vērā, ka vietnei bija minimāli logi un cieši strukturēta forma, viņi bija apņēmušies izveidot patvērumu, kas nešķiet tik tukšs kā tas bija. "Īpašnieki gribēja spožu telpu, kas piepildīta ar viņiem patīkamiem objektiem, " teica dizainers Ewa Adamiak. Un, ja tas vēl nebija izaicinājums, uzņēmums arī centās ievērot adreses vēsturi - galu galā dalībniekiem ir reputācija, ka harmoniski savieno mēbeles no dažādām erām, lai papildinātu mūsdienu dizainparaugu īpašības. Tātad, viņi sāka ar oriģinālo grīdu, durvju un griestu siju remontu un saglabāšanu, kā arī piešķīra tiem baltu putekļaino apdari, kas ikvienu istabu atdzīvina mājās. Tad viņi saskaņoja griestu siju un koka grīdas taisnās līnijas ar minimālisma mēbelēm spilgtos toņos un modeļos. Rezultāts ir gaišs un tumšs spēks mazā un leņķa grīdas plānā: formas, ēnas un žalūzijas strādā kopā, lai veicinātu gaisa kvalitāti neticamā vietā.

Dzīvojamā istabā vintage Bauhaus stila dīvāns ir savienots ar GUBI grīdas spuldzi. Zem kafijas galdiņa sēž gleznotājs Teodors Grots, kurš izgatavo vidus gadu Polijas paklāju.

Pēc tam, kad ieradās Finn Juhl galda krēsls ar lielisku stāvokli un bez redzamiem atjaunojumiem, Adamiak to sapulcināja ar 1946. gada moderna rakstāmgaldu no Dānijas. "Tas palika perfektā stāvoklī jau vairāk nekā 35 gadus, " Adamiak teica.

Sākotnējā koka grīda tika iztīrīta un atjaunota, lai tā atbilstu visā mājā izmantotajai krāsai, kas ir gaiši baltā sajaukumā ar pelēku. Bonderup & Thorup izstrādātie lukturīšu lukturi karājas virs galvas.

Studijas pārveidotais vintage konsoles korpuss nodrošina tumšāku kontrastu ar pārējām iekārtām. Kai Kristiansena izstrādātajos Vintage plauktos izvietota plaša viduslaiku Polijas keramikas kolekcija, un tuvumā atrodas karogs ar viduslaiku pusi.

Oriģinālās griestu sijas ir nokrāsotas baltā krāsā, kas padara vintage dzeltenu stendu pop.

Studijas izstrādāja gaišās koka virtuves skapjus, un pāri ēdienkartēm un dzīvojamām telpām karājās vintage rūpnieciskās lampas.

Klasisks minimālisma izskats - baltas sienas un vienkāršs raksts - turpināsies privātās telpās. Bīdāmās durvis ietaupīs vietu un nodalīs telpas, tomēr tās padarīs pieejamu.

Studija izstrādāja skapjus, kas papildina granīta akmens grīdas un vintage spoguli.

Mazu vannas istabu nav viegli izdarīt, jo tas ir lielāks. Bet dizaineri galvenokārt izmantoja spilgti baltu un pelēku, lai radītu ilūziju par telpu.

Dizainers Informatīvs Tours